Organisations-

udvikling

Fokus på organisationen er vigtig - også når alt er godt

I Outsight har vi stor erfaring med at tilpasse forløb til den enkelte organisation, og vi har i særlig grad arbejdet med temaer som kommunikation, samarbejde, konflikthåndtering, stress og sammenlægninger af afdelinger. Vi kan understøtte hele eller dele af jeres organisationsforløb, og vi samarbejder gerne med jeres HR-afdeling eller eksterne konsulenter.

 

Organisationsudvikling kræver i vores optik forståelse for de mennesker, der er i kontakt med organisationen. Det kan eksempelvis være kunder, borgere, medarbejdere og ledere. Vi mener, at I kender jeres organisation og problemstillinger bedst. I Outsight sætter vi en stor værdi i at lytte til jeres forståelse af jeres hverdag. Vores bidrag er at tilbyde ydelser, der belyser jeres hverdag fra nye vinkler. Det gør vi dels gennem den forskning og teori, der er relevant for lige netop jer, og gennem en anerkendende, eksternaliserende og legende tilgang. For eksempler på, hvordan vi arbejder, kan du se en række eksempler på workshops, vi afholder.

 

Det er vigtigt for os, at I kan anvende udbyttet af vores ydelser i jeres dagligdag. Derfor har vi et stort fokus på transferværdi og dermed på, hvordan I kan overføre indsigterne fra vores ydelser til konkrete handlinger og forandringer i jeres organisation.

 

 

 

Se eksempler under workshops

LÆS MERE